Тренування на біговій доріжці, які змінять твоє тіло

Віртуальний меморіал загиблих борців за українську незалежність: вшануйте Героїв хвилиною вашої уваги!

Ні для кого не секрет, що кардіовправи сприяють схудненню. Любителі спорту часто займаються на біговій доріжці. Це обладнання є чудовим способом втратити зайві кілограми і зміцнити тіло.

Відео дня

Наприклад, швидка ходьба або біг під нахилом дозволяють спалити більше калорій, ніж виконання тих же вправ на рівній поверхні. Кут нахилу також сприяє нарощуванню м’язової маси. Видання eatthis.com опублікувало найефективніші вправи для спалювання жиру, які можна виконати на цьому тренажері. Знайдіть баланс між стабільними кардіотренуваннями та інтервалами

Кардіо є важливою складовою здорового способу життя, поряд з правильною дієтою і силовими тренуваннями. Існує безліч кардіовправ, серед яких тренування на велотренажерах, сходах, піші прогулянки, їзда на велосипеді та, звичайно, використання бігової доріжки.

Бігові доріжки – це чудовий інструмент для спалювання жиру, особливо якщо ви живете в місцевості з непередбачуваною погодою або хочете контролювати свій темп і нахил.

Коли мова йде про кардіотренування для спалювання жиру, важливо знайти баланс між стабільними тренуваннями і інтервалами. Стабільні тренування зосереджені на аеробній витривалості і можуть бути виконані частіше, тоді як інтервальні тренування акцентують увагу на анаеробних зусиллях. Відновлення після інтервальних вправ може бути складнішим, тому їх рекомендовано виконувати 2-3 рази на тиждень. Поєднуючи обидва види тренувань, ви досягнете найкращих результатів у покращенні аеробної підготовки і спалюванні жиру.

Ось кілька аеробних і інтервальних тренувань на біговій доріжці, які ви можете додати до свого фітнес-плану для досягнення мети схуднення.

Ходьба на біговій доріжці

Для цього тренування встановіть нахил на максимальне значення (зазвичай 15 градусів) і швидкість від 3,0 до 3,5 миль/год. Ходіть у цьому темпі та під цим нахилом протягом 20-30 хвилин, і ви відчуєте, як прискорюється пульс.

Інтервали спринту на біговій доріжці

Розпочніть це тренування, поставивши ноги за межі пояса. Встановіть нахил на 10% та швидкість трохи вищу, ніж ваш звичайний темп бігу. Коли все буде готово, обережно встаньте на бігову доріжку та спринтуйте протягом 30 секунд. Потім візьміться за ручки по боках і стрибніть назад на нерухому частину бігової доріжки. Відпочиньте 30 секунд, після чого повторіть цю вправу 10 разів.

Джерело: obozrevatel.com