Джерело: unian.ua
Якщо вам набридли старі рецепти гуакамоле, цей соус з авокадо може бути ідеальним для вас.
Замість того, щоб просто готувати стандартне гуакамоле, варто побалувати себе “альтернативним” соусом з авокадо. Свій рецепт оприлюднив у соцмережі користувач @Easy_recipes9680.
Соус можна “зробити за лічені хвилини”, а секретний інгредієнт — це “те, про що ви навіть не подумали б”.
Спочатку вам потрібно буде розрізати великий авокадо навпіл, видалити кісточку, а потім нарізати його на менші шматочки, щоб він помістився в блендер. Потім потрібно розрізати лайм навпіл і в миску вичавити весь сік і поки залишити.
Тепер секретний інгредієнт – три варені яйця. Спочатку розріжте їх навпіл, а потім на більш дрібні шматочки. Вам також потрібно додати весь подрібнений авокадо в блендер разом з яйцем.
Потім вам знадобляться дві столові ложки оливкової олії, щоб допомогти “загустити” соус. Додайте чайну ложку солі, половину чайної ложки меленого орегано і дрібку гострого чорного перцю, а потім збийте все у блендері на великій швидкості. Згодом додайте сік лайма.
Якщо соус покласти в контейнер, він прослужить вам до двох місяців у свіжому вигляді, тому він ідеально підходить до ваших страв у мексиканському стилі. Його можна прикрасити свіжою петрушкою, перш ніж насолодитися ним, щоб було і смачно, і корисно.
Як відомо, авокадо корисний, адже є джерелом вітамінів C, E, K і B6, а також рибофлавіну, ніацину, фолієвої кислоти, пантотенової кислоти, магнію та калію. Плоди також містять лютеїн, бета-каротин і омега-3 жирні кислоти. Авокадо містить високий рівень здорових, корисних жирів, які можуть допомогти людині почуватися ситішою між прийомами їжі.
Останні кулінарні новини
Раніше УНІАН повідомляв, як смачно приготувати печені яблука. Легендарний французький кулінар Жак Пепен дав поради щодо приготування блюда. За його словами, ще його тітка готувала печені яблука за цим рецептом, при цьому він надзвичайно простий.
Також ми писали, як приготувати вологий та насичений шоколадний пиріг. Він готується лише 13 хвилин.
Десерт випікається у аерофритюрниці. Для його приготування необхідні 100 г борошна, 300 г шоколадної пасти та 2 яйця.